Yours kommunikations (tränings) byrå

Som jag tidigare skrivit om så har vi på Yours under våren haft en träningsutmaning bland oss anställda. Det gick ut på att var och en satte upp egna personliga mål cirka 5 månader fram i tiden och även definierade en plan för hur dessa mål skulle uppnås. Det kollektiva målet var att få till totalt 1000 (i snitt ca 3,5 timmar/vecka/anställd) träningstimmar. Ett mål vi med råge uppnådde genom grymt engagemang från alla.

De roligaste med utmaningen var ändå inte att vi uppnådde målet (även om det så klart alltid är viktigt) utan snarare det faktum att det börjar växa fram en stark träningskultur i företaget. Man pratar träning med varandra, utmanar varandra och är allmänt intresserad av varandras välbefinnande och träning.  De tycker jag är en rolig arbetsmiljö att befinna sig i!

Hälsa och välbefinnande bland de anställda är ju som bekant även viktiga parametrar i vägen till ett framgångsrikt och välmående företag, och även ett bra sätt att bygga företagets egna varumärke. För vem vill inte jobba åt/anlita/samarbeta med ett företag där de anställda är pigga, friska och alerta? Tar man hand om sig själv har man goda förutsättningar att även ta hand om sina kunder eller samarbetspartners.

Inför sommaren utvidgade vi även träningsengagemanget till att involvera våra partners. Genom en sommartävling lottade vi ut PT timmar bland våra samarbetspartners och kunder. Vinnarna är nu utsedda och inom kort drar hårdkörningen igång även med de lyckliga (?) vinnarna!


Pigga och glada Yoursare.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Personlig träning i Luleå