Träningsvärk är smittsamt

Det är intressant och jäkligt inspirerande att se hur smittsamt träning är. Ju mer man pratar om det, skriver om det, och diskuterar det, desto fler är det som engagerar sig och delar med sig av sina träningerfarenheter. Det väcker tankar och det kanske sår ett och annat träningsfrö i omgivningen.

Det är svårt att ta miste på energin som någon nytränad utstrålar. Och sånt smittar av sig och ger ringar på vattnat. Speciellt nu under dessa trötta och mörka månader då all extra energi är mer än välkommen. Så testa på att skylta lite extra med din träning på till exempel jobbet. Få igång träningssnacket, ge tips och råd till varandra, träna tillsammans någon gång. Bli ditt jobbs ”träningsinspiratör”, risken är stor att du får med dig många anhängare. Du behöver inte vara PT eller elit för att sprida träningsglädje, det räcker med lite träningskärlek och entusiasm.

Bland de skönaste man som PT kan höra är när någon man tränat dagen innan skyltar med sin träningsvärk med ett leende på läpparna. Träningsvärk är ju egentligen bara lite utdragen träningsnjutning. Du får energi av att bli påmind om hur duktig du varit dagen innan. Även sånt smittar av sig.

Ut och smitta av dig träningsvärk!

Här är en snubbe som sprider träningsinspiration över hela stan :)


 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Personlig träning i Luleå