Träningstips i radio

Fick snacka kost och träning med vinklingen ”att komma igång efter julledighet” i P4 tidigare i veckan. Twisten på de hela var att det skulle vara på Finska (med inslag av svensk-finska ord ☺ ). Lite svårt att hitta orden för alla träningstermer, men jag tror budskapet gick fram.

Intervjuaren var ofta ute efter generella tips typ: ”hur mycket måsta man träna för att gå ner i vikt”. Rätt omöjligt att ge ett vettigt svar på de givetvis. Då jag misstänker att målgruppen för programmet nog är ganska så ”träningsovana” försökte jag dock hålla en rätt basic nivå och komma med tips och rekommendationer som ändå är relativt enkla att genomföra.

Genomgående poängen var typ: kontinuitet, måttlighet och hållbara förändringar. Annars är det ju så vanligt att ”kommaigångare” går ut stenhårt bara för att gå in i väggen och lessna allt för fort.

Träning på Finska>>

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Personlig träning i Luleå