Premiär som krönikör

Kommer skriva krönika i Annonsbladet varannan vecka med premiär i Luleå/Piteå/Boden igår och Pajala nästa vecka. Skoj ska de bli! Vet inte exakt vad jag kommer skriva om ännu, men tror de kommer bli typ samma stuk som bloggen, dvs ”… träningstips, kosttips, inspiration, instruktion, och ibland kommentera, ifrågasätta och tycka. Jag kommer emellanåt även uppdatera ang min egna träning och min väg mot min första Ironman.” Men lite mer putsade texter i krönikan än i bloggen.

Här är i alla fall premiärkrönikan. (Publicerar även texten i sin helhet i separat inlägg)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Personlig träning i Luleå