Träningsformer

Olika former av träning passar olika personer. Vi anpassar alltid träningen efter dina förutsättningar och dina målsättningar. Genomgående för alla träningsupplägg är variation, kreativitet och långsiktighet. Här är några av de träningsformer som vi kan använda oss av för att få dig i form.

Styrketräning

Effektiva, roliga och individanpassade styrkeprogram som optimerar din tid på gymmet och hjälper dig mot dina mål. Allt från rehabilitering, styrkeökning, muskelbygge eller idrottsspecifikträning.

Löpning

Individanpassade löpprogram som hjälper dig på vägen mot dina löpmål. Allt från att introduceras till ditt första löppass till att lägga upp träningen för ditt nästa maraton. Prova på intervallträning eller introduceras till långpass eller andra effektiva löpformer.

X-träning

Tuff, effektiv, varierande och sjukt jobbig träning. Men pay offen är fantastisk och ger en grym allround träning. Du blir inte specialiserad på något men grym på allt. Träningsformen jobbar med din, styrka, koordination, spänst, uthållighet, rörlighet under korta men effektiva pass.

Hemmaträning

Om du inte har tid att ta dig till gymmet är Hemmaträning något för dig. Effektiv och individuellt anpassad styrketräning som du kan utföra hemma i vardagsrummet eller ute på gården med minimal utrustning.


 

Avancerad styrketräning

Ta din styrketräning till nästa nivå. Komplexa styrkeövningar för dig som har viss gymerfarenhet. Fokus ligger på olympiska lyft och helkroppsövningar som frivändningar, ryck, stöt och andra utmanande (och ruggigt effektiva) övningar.

Idrottsspecifikträning

Specialiserade träningsprogram för just din idrott. Vi ser till idrottens specifika krav i form av styrka, stabilitet, rörlighet, kondition osv och utformar ett program efter detta. Programmet kommer även att fokusera på att förebygga skador och göra dig starkare.

Träningspaket & Priser

Fler träningspaket>>

Personlig träning i Luleå