Referenser

Så högt tempo som vi har på jobbet så är det extremt viktigt att ”underhålla” sig själv och sin personal. Vi ska orka länge och mycket. Sen SOLE Event börjat jobba med Daniel och fått individuella program, stöttning och pepp så märks en tydlig skillnad i hälsan och energin på jobbet. Vi är starkare, snyggare å gladare! :) Dessutom binder dessa aktiviteter samman oss och starker oss som grupp. Kan man få bättre resultat?!

/Elisabeth Landby, ägare SOLE Event, januari 2012

 

Jag träffade Daniel och drog alla mina ursäkter. ”Inga problem! sa han. Vi anpassar träningen till ditt liv.”
Och så blev det. Daniel har t.o.m lagt upp en plan ifall jag måste vara hemma och vabba, nej, det finns inga ursäkter. Nu har jag faktiskt fått till träning 3-4 ggr per vecka, ibland t.o.m 5!
Man kan träna innan jobbet, direkt efter, på kvällen, under helgen. Och träning behöver visst inte vara att svettas på ett gym eller gå på pass. Promenader, simning, hemmapass..ja allt är egentligen möjligt. Har man dessutom en PT som kollar hur träningen går, som man avstämmer med och rapporterar till..ja då är det bara att träna.

Det som gett mest är att träna tillsammans med Daniel. Piskan finns där, om än lite på håll men han är inte rädd att ta fram den (det är en snäll piska). Han har alltid ett svar på mina ursäkter och uppmuntrar alla framsteg. När man tränar själv tar man gärna genvägar och kanske att man inte tar ut sig så mycket som man skulle kunna. Just därför är ju träning tillsammans med en PT så himla bra! Det går inte att ta genvägar, för tar man genvägar kommer man ju inte heller framåt i sin träning.

/Alex, Luleå januari 2012

 

Som vanligt tänkte jag ju att nä, nu ska jag som vanligt börja banta – efter att ha gått upp typ 6 kilo på sommaren. Gå ner fyra kilo på fyra veckor. Bli fit, bli snygg igen. Så blev dock inte fallet. Jag träffade nämligen Daniel och allt förändrades. Helgen innan jag träffade honom sprang jag 2.2 kilometer utan att stanna, det tyckte jag var mycket då jag inte löpt på många år! PT-Daniel tvingade mig att tänka om, jag var så tveksam. Han ville inte fokusera på att gå ner i vikt utan tvingade mig att hitta andra mål, som i det hör fallet blev göteborgsvarvet(2.2 mil), då kändes det helt otroligt ouppnåligt.

Men jag började träna, fick ett träningsschema och fokuset på bantning och att gå ner i vikt försvann sakta men säkert med hösten. Mådde bättre än någonsin! Plötsligt började jag löpträna och gymma vilket jag inte gjort på flertalet år.

/Lisa, Gällivare december 2011

 

 

Personlig träning i Luleå